Az ember mindenek előtt

 

 

Köszöntöm az olvasókat blogomban.

 

Ezt az oldalt 2010-ben azért hoztam létre, hogy bemutassam a személyemet, másrészről folyamatosan adjak információt a "polgármesteri munkáról" és a Taszár községet érintő közügyekről, fejlesztési elképzelésekről.

A lehető legtöbb közérdekű információt igyekeztem eljuttatni a taszári emberekhez itt a blogomban is .

Az informatika nagy léptékű  fejlődése, és az emberek "folyamatos információ éhsége" inspirált erre a kreatív lépésre.

Több területet felölelve, folyamatosan írtam bejegyzéseket a blogomban.Itt is olvashattak arról az érdeklődők, hogy mit is csinálok polgármesterként.

Eddig több, mint 130 ezer "klikkelés" jelzi a látogatások számát 30 országból a stasztika alapján.

Fontos volt pontosan meghatároznom, hogy hová is pozicionálom magam az életben, és mi  a véleményem a közérdekű dolgokról.

A változások folyamatosan végig kísérnek bennünket az életünk során. Óriási kihívás az életünkben az, hogy folyamatosan tudjunk alkalmazkodni ezekhez a megváltozott körülményekhez.

Engem megérintett ennek a "válzozásnak a szele", és 12 év után a blogom is "arculat váltáson"  esett át  2019 őszén a polgármesteri munkám megszűnése után.


Ennek az arculat váltásnak a legszembetűnőbb következménye az lett, hogy az oldalam, már nem a hosszan felsorolt négy önkormányzati ciklusban elért eredményeimmel indul....mert ez, ma már nem opció.

Aki esetleg kíváncsi lenne a polgármesteri munkám során elért eredményeire, az egy külön bejegyzésben találhatja meg ezt a témát itt.

Megszűnt már az ok, és az a célcsoport, akikért fontosnak tartottam azt, hogy közérdekű információkat adjak itt közre.

A sors számomra új célt, és más irányt jelölt ki, de egy dolog nem változott az  életemben... Ez pedig az emberi értékek tisztelete.

Értékek amelyeket a szüleim tanítottak, és melyek szerint éltem, élem az életem, és amikre támaszkodtam. Ezek azok az elvek, amelyek sok esetben segítettek az új irány kiválasztásában a döntések előtti nehéz órákban.

Igyekeztem erőt meríteni ezekből az értékekből a sorsdöntő pillanatokban és határozottnak lenni még akkor is, ha éppen bizonytalan voltam. Minden vezető életében vannak ilyen pillanatok, aki ezt letagadja, az nem mond igazat!

A családomban történt sajnálatos betegség okán ma már nem tudok és nem is akarok olyan dolgokkal foglalkozni, amire nincs befolyásom, és amely értékeket tapasztalataim alapján már nem tisztelnek a közösség tagjai.