Rajzok

null

F-16

 

SZU-27

SU-37

null

Az első "domborművem", Mátyás Király

 

 

null

Tornado

 

 

null

F-111

 

 

Gyermekkorom óta nagyon szeretek rajzolni. Már "majdnem minden" műfajban kipróbáltam magam. Néha csak "úgy "firkálgatok, és ha látok egy szép grafikát, mindig mélyen megérint.

Csodálattal tölt el, ha nagy mesterek festményeit láthatom és visszarepülök az időben, vajon hogyan készülhetett ? Az Esztergomi Bazilika falainak és kupolájának aprólékos kidolgozottságú festményei láttán az ember szava is elakad. Gyertyafény mellett, álványokról kellett dolgozniuk a művészeknek, a festmények nagysága és térbeni elhelyezkedése bámulatos. Minden tiszteletem és csodálatom az övék.

Taszáron az általam nagyrabecsült 'szabad művészek" alkotnak. Id Vogel Józsi "bácsi" fafaragó, Orbán Balázs ikonfestő, Bosztonics Józsefné üvegfestő ,Andrási Lászlóné, Nyári Tünde festők, Vura Ferenc grafikus, és Vuráné Tilda "fali hímzései" öregbítik községünk hírnevét.  Helyi szinten ezen művészek bemutatkozására több alkalom kínálkozott, szeretném a jövőben polgármesterként is támogatni más helyszíneken történő  bemutatkozásukat is. Továbbá több művészeknek lehetőséget adni alkotásainak bemutatására, és idényjellegű galériákat is lehetne szervezni.

A volt laktanya területén egy épületben helyet biztosítottunk a Taszári Szabad Művészeti Társaság alkotómunkájához és egyéb tevékenységeihez.

Az Esély Alapszolgáltató Központ épületében nyaranta kézműves tábort szerveztek a gyerekeknek. A kezdeti próbálkozásból mára hagyomány teremtődött ezzel, Sok gyermeket érdekel a művészet, és a tehetségüket gondozni kell.

Ezúton is szeretném megköszönni segítségüket a tábor szervezésében és lebonyolításában a résztvevőknek.