Ember küzdj és bízva bízzál..A reményünk a gyógyulás

 

A feleségem daganatos betegségével vívott harcában a mai napon értünk egy fontos állomáshoz, mert ma Anya "bevonult" műtétre a kórházba.

Aggódva, nagy szomorúsággal, és vegyes érzelmekkel "búcsúztuk" tőle ezen a napon a kórház bejárata előtt. A jelen "korona vírus" helyzet miatt sajnos nem kísérhettük be a sebészetre, amit nagyon fájdalmas és borzasztó volt megélni, de tudomásul vettük..

Szavakban nem tudom most kifejezni az érzelmeimet, érzelmeinket amiket most érzek-érzünk...de a lányokkal együtt mindenkit nagyon  megvisel ez a helyzet. Sajnos nem mehetek-mehetünk be a műtét után sem meglátogatni, ami borzasztóan nehéz lesz..

A betegséggel és a kezelésekkel teli hónapok nem kevés megpróbáltatásai komoly kihívások elé állították a családunkat, hiszen véget ért a kemoterápia, és most a műtéttel, remélhetőleg az utolsó komoly megpróbáltatáson is túl leszünk majd sikerrel..Mert mi hiszünk a gyógyulásban.

Szavakba nem tudom most sem foglalni az érzelmeimet-érzelmeinket,  de ebben a pillanatban is lenyűgöz az, hogy a feleségem mindig hihetetlenül erős, és fejben nagyon összeszedett volt az elmúlt időszakban. Soha nem ingott meg, és makacsul HISZ a gyógyulásban velünk együtt...

Most az Ő sorait idézem a bejegyzésemben, amit én sem tudtam volna szebben és jobban megfogalmazni:

"Ember küzdj és bízva bízzál. Ezt teszem én is most. Nagy hegy következő szakaszához értem, elfoglaltam szálláshelyemet és várom a holnapot, bízva abban, hogy minden rendben lesz. Aki gondol rám, az holnap egy pozitív gondolattal tegye, mert nagy szükségem lesz rá. Mindenkinek köszönök mindent, aki bármikor, bármit segített nekem. Bízok benne, hogy mindenkinek vissza tudom halálni a sok szeretetet. Mások is kibírnak ennél rosszabb dolgot is, akkor nekem is ezt kell tennem. Rá bízom magam az egészségügyben dolgozókra, hiszen nekik sem könnyű...."

Mert Hisszünk, és tudjuk, hogy: Meg fogsz gyógyulni..!!!

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (9 db)

Pataki Sándor

2020. 05. 25. 14:47

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek az együtt érző szavakat a hozzászólásokban. Jó érzés látni, hogy ennyi aggódó és segítő szándékú ember van. Az Isten áldjon meg benneteket ....

SASHALMI MIHÁLYNÉ

2020. 05. 25. 14:42

Sajnálattal,megdöbbenve olvastuk a soraidat. nem hallottunk róla. veletek leszünk gondolatban! Imádkozom értetek!Vali,Misi

Varga Jánosné

2020. 05. 25. 05:56

Én is átestem ezen az érzésen, nem volt könnyű, de nem adtuk fel! Ti is tegyétek ezt és biztos lesz a gyógyulás! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok az egész családnak!

Baksa Gábor

2020. 05. 25. 00:07

Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Pataki Sándor

2020. 05. 24. 21:04

Nagyon köszönjük Józsi, és Béla...Hiszünk..

Szabó József

2020. 05. 24. 20:43

Sanyec csak pozitívan!!! Nekem is sikerült már 3 éve.!

Varga Béla

2020. 05. 24. 20:10

Tudom mit érzel, voltam hasonló helyzetben. Teljes gyógyulást kívánok.

Pataki Sándor

2020. 05. 24. 19:31

Nagyon szépen köszönjük

Kóbor Tiborné

2020. 05. 24. 19:14

Nagyon sok kitartást kívánok az egész családnak. Vigyázzatok egymásra!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom