Kutyából nem lesz szalonna, avagy akinek nem inge, ne vegye magára

 

Ebben a világban minden okkal történik..

 

A több, mint 16 esztendő polgármesteri tisztségem után már elmondhatom magamról, hogy van némi tapasztalatom az önkormányzati képviselők munkájáról. Lehet fanyalogni ezen a kijelentésen, de azért én láttam-tapasztaltam már sok mindent.. Négy önkormányzati ciklus elég volt hozzá..

Ebből kifolyólag csak a személyes tapasztalataimat írtam-írom le ide, mint ahogy ezt tettem az első bejegyzésem óta.

Azt nem igazán látom, hogy eddig egy ember kivételével bárki is követte volna a példámat a taszári közélet egykori szereplői közül így blog írásilag, de ez sok mindent elárul szerintem..

Én 10 éve gondoltam egy merészet, és elkezdtem blogot írni mert ezt így tartottam-tartom korrektnek, hogy az emberek nyomon követhessék ilyen módon is a munkámat...

Ehhez nem kevés bátorság és kitartás is kellett-kell, és pontosan ezek miatt már nem is merte felvállalni senki sem.

Itt én a blogomban csak az igazat írtam le az eddig eltelt esztendőkben, és ezután is ezt az elvet fogom követni. Könnyen előfordulhat az is, hogy valakinek nem tetszik az amit írok, de arra azért kínosan figyelek, hogy  a határokat ne lépjem át. Itt a jog, az etika, és a korrektségre utalok.

Aki ezek után úgy gondolná, hogy álnéven ír hozzászólást, és még mellette esetleg sérteget is, azt egyből törlöm. Többek között azért, mert egyrészről már nem vagyok közszereplő, másrészről nálam is vannak határok!  Nem kell ezt túl ragozni, csak egyszerűen, és normálisan csinálni, mint mindent az életben.

Vallom még mindig, hogy a sok pozitív emberi tulajdonság mellett a gerincességre is szükség van a  bátorság mellett.

Aki ezt nem így véli, azzal nem igazán tudok  mit kezdeni mert nem vagyunk egy szinten! Lehet az akárki, vagy bárki...

Akik az elmúlt több, mint egy évtizedben nyomon követték a munkámat, azok pontosan tudják, hogy miről beszélek. A többi pedig hazugság, mondhatnám úgy is, hogy rizsa..

Olyan emebrek ne akarjanak nekem erkölcsi és morális példát mutatni, akik nem tettek semmit érte.

A hazug és kétszínű emberek butaság és rossz indulat áradatával nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Aki oda piszkít ahol eszik, az majd rádöbben, ha rádöbben...

 Vissza az előző oldalra