Mindennapok 2019 január

2019 január 13.

Nagy Tisztelettel köszöntök minden olvasót a 2019-es esztendő első bejegyzésében. Az új évben sem fogok eltérni „radikálisan” a korábbi blog írási hagyományomtól. Folytatni fogom azt, amit eddig is tapasztalhattak, és kéthetente fogom ezek után is összefoglalni az események sorát. Ezek  mellett, természetesen vannak még olyan „kiemelt” jelentőséggel „bíró” évfordulók és események, amelyeket megtalálnak az oldalamon.

Az idei első bejegyzésemben említést teszek a januári havazásról és arról, hogy az önkormányzat új kistraktora beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. Bizony ez így történt valóban. Tél van, és előfordul ilyenkor az, hogy esik a hó. Az önkormányzat igyekezett mindent megtenni azért, hogy ezekben a helyzetekben is meg tudjon felelni a lakossági elvárásoknak. Sóztuk az utakat és a járdákat a lehetőségeink és erőforrásaink szerint, és jólesett az, hogy elismerően nyilatkoztak a Tisztelt állampolgárok, ezen munkákra fordított erőfeszítéseink „sommázásra”..Köszönjük.

Vízkereszt után megkezdődött a község karácsonyi dísz világításának leszerelése, és a betlehem elbontása a Millenniumi Emlékparkban, valamint az önkormányzat emeleti aulájában, és földszinti nagytermében a karácsonyfát is lebontották a karácsonyfákat.

A volt laktanyában a repüléstörténeti emlékszoba tető héjazat cseréje is megkezdődött, amit tegnap előtt, pénteken be is fejezett a vállalkozó. Fém trapézlemez borítást kapott a múzeum épülete, így azt remélhetőleg hosszabb távon megvédi majd a beázástól az új tető. Ez a „beavatkozás” 2,8 millió ft saját önkormányzati forrásból valósult meg.

50082562_279666312724079_89615540603060224_n.jpg

Szintén fontos és közérdekű információ amelyről említést teszek, hogy megkezdődött a 132 m3 szociális tűzifa kiszállítása a Taszáriak részére.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom