Újult Erővel 4 éve az Önök szolgálatában!

 

Tisztelt Olvasók!

Ezt a bejegyzést abból az alkalomból osztom meg ismét, mert ma van négy esztendeje annak, hogy  megválasztottak polgármesternek. Szeretném kifejezni köszönetemet mindenkinek, hogy negyedik alalmommal bizalmat szavaztak nekem polgármesteri tisztségem betöltéséhez.

A megalakult új képviselő-testület közös erőfeszítéseinek jelei már megmutatkoztak az elmúlt négy esztendőben megvalósult sikeres beruházásokban, és azt tapasztalom, hogy egy új szellemiségű, gondolkodású közösséggel eredményesebbek lettünk! Egy dolgot azonban most sem szabad figyelmen kívül hagyni, ez továbbra is "csapat munka", hiszen erről szól a demokrácia.

 

 

 

 

Hiszem, hogy együtt sikerülni fog!

 

 

Tisztelt Választópolgárok!

2014. OKTÓBER 12-én ismét Önök döntöttek arról, hogy kiket választottak immáron 5 évre, hogy képviseljék az Önök és Taszár község érdekeit, fejlődését.

A szavak és a leírt gondolatok, a választási ígéretek mit sem érnek, ha nincs mögötte jó szándék, tenni akarás, már bizonyított cselekedet, felelősségvállalás és szükség esetén kellő alázat.

Az előző tájékoztatómban leírtam az általam vezetett önkormányzat elmúlt ciklusának eredményeit, valamint a jövőre felvázolt céljaimat, elképzeléseimet.

A legfontosabb, hogy pontosan tudjuk azt, hogy milyen fejlődés történt eddig, mennyi a község vagyona, miből gazdálkodhatunk, milyen pályázati lehetőségeink vannak, milyen vállalkozásokkal tudunk együttműködni, milyen kapcsolatrendszerünk van, és a legfontosabb, hogy mindezt milyen Taszárért tenni akaró, szolgálatkész képviselőkkel vállaljuk a következő 5 évre.

A tények tisztázása miatt csak pár számok említenék a pontos tájékoztatás végett: a település vagyona 2013. évvégén 1.952.684 e Ft volt, ami 2006. évhez képest több mint 1,5 milliárdos növekedést mutat, az előző évhez képest pedig 300 millió forintos vagyonnövekedés történt. Úgy gondolom, hogy a környékbeli települések közül talán egyik sem mondhatja el magáról azt, hogy a 15 év alatt több mint 1,5 milliárdot növekedett a vagyona, ami számos fejlesztést tartalmaz.  Ezek tények, amit a zárszámadási rendeletek is tartalmaznak.

A tényeket, az eddig elért eredményeket, az elkövetett hibákat nem lehet megmásítani, de kell és lehet is jobbá tenni!

„Egyetlen parancs van, a többi csak tanács:
igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.” Weöres Sándor  - Ez legyen a mi közös célunk is!

Olyan közösséget kell építenünk, ahol mindenki fontosnak tartja az együttgondolkodást, a tenni akarást.

Minden lehetőséget meg kell ragadni azért, hogy a kitűzött célokat  közös  munkával, kitartással, együtt el tudjuk érni.

Itt, most nincs helye az Önös érdekeknek, és a személyes ambícióknak!

Olyan képviselő-jelölteket kell választani, akik a közösség érdekeit szolgálják. Hiszen a választás tétje: Taszár és az itt élő emberek további élete!

Tisztelt Taszáriak!

Mindenkinek el kellene dönteni, hogy hogyan tudja jobban szolgálni Taszár érdekeit, polgármesterként, vagy képviselőként, mindkettő egyszerre nem megy. Nem egy választási ciklus ezt már bizonyította, hogy az így bejutott képviselő-jelöltek békétlenséget teremtettek, mivel nem tudták elfogadni a másik győzelmét. Ezt nem tartom szerencsés dolognak, hiszen a testületi munka hatékonyságát éppen ez a békétlenség, a bele nem nyugvás is gátolta.

 

Mindenkinek lehetősége volt eddig megmutatni, hogy mire képes, mit tud, mit tudott tenni mások érdekében, mennyire szolgálatkész, hol és mikor képviseli, képviselte a taszáriak érdekeit, és nem csak választások előtt pár héttel jutnak eszébe, hogy mennyi mindent lehetett volna még tenni, éppen ezért nem is kívánom egyetlen polgármester-jelölt programját sem kommentálni.

 

Köszönöm a támogatásukat ahhoz, hogy a 2014-2019-es ciklust egy megújult képviselő-testülettel, a jövőben még nagyobb fejlődést elérve és még több programmal tudjunk közösen az Önök érdekében együttműködve megvalósítani. Fontosnak tartom, hogy a képviselők a falu minél szélesebb rétegét, csoportját képviseljék, akár foglalkozásban, akár nemek és kor szerinti megosztásban is.

 

A 20 fő képviselő-jelöltből nem volt könnyű maximum 6 főt kiválasztani, akik képviselnek minket, önöket hiszen nagyon sok jó programmal, tenni akaró képviselő-jelölt bemutatkozásával is találkozhatunk.

 

Kérem, szavazzanak rám 2014. október 12-én, hogy folytathassam, egy megújult csapattal a korábban már megkezdett munkát:

 

„Taszár számíthat rám”

 

3. Pataki Sándor független polgármester jelölt     X

 

Ezúton is megköszönöm az eddigi bizalmukat, az eddigi támogatásukat, véleményüket, javaslataikat.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom