A mezőgazdasági Start Közmunka program Taszáron

Kedves Olvasók!

 

A mostani bejegyzésemben a Start Közmunka Program "Mezőgadasági mintaprojektről"
írok és osztok meg néhány fényképet. Az idén végzünk első alkalommal mezőgadasági termelő tevékenységet, amelyben a helyben megtermelt zöldségek és gyümölcsök termesztésével kívánjuk segíteni a közétkeztetést azért, hogy hatékonyabbá tegyük konyhánk működését. 8 fővel végezzük el azt a munkát, mellyel ily módon is szeretnénk "értéket teremteni" községünk lakosságának, és az intézményeinkben étkező gyermekeknek. Az idő előrehaladtával egyre több elismerést és méltatást kapunk programunk sikerességéről, amelyre méltán lehetünk büszkék.

Osztozzanak velünk együtt közös sikeünkben, melyért köszönet illeti a közmunka programban résztvevők mellett, még Varjas Béla képviselő Urat is, aki sokszor fáradtságot, időt nem kímélve dolgozik önzetlenül közös sikerünk érdekében.


Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (2 db)

Pataki Sándor

2015. 06. 05. 07:46

Köszönjük szépen az elismerő szavakat.

Tisztelettel

Kóbor Tiborné

2015. 06. 04. 23:04

Gratulálok az ötlethez, és leginkább a megvalósításhoz. Csak akarni kell, és sikerülni fog minden, amit szeretnénk megvalósítani. Taszárnak ez már sikerült.Miért nem látják meg máshol is ezeket a lehetőségeket vajon? Főleg ott, ahol még terület is van? További sok sikert kívánok minden dolgozónak, akik kiveszik a részüket ebből a munkából!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom