Betörők rongáltak Taszáron a 12-es épületben

Tisztelt Olvasók!

 

Sajnálatos módon az elmúlt időszakban Taszár községben is megjelentek a rongálások, és tulajdon elleni bűncselekmények. Ennek "áldozata" most a Lakótelepen lévő volt segélyhely épülete, vagy ahogy mások még rébebbről ismerték, a volt" 12-es Nőtlen szálló"( Itt laktam egyébként én is 1986-tól 1991-ig.)

Az épületbe ismeretlen tettes ( tettesek ) hatoltak be a földszint egyik ablakán, és értelmetlen pusztítást végzett ( végeztek ). A mindkét szinten, a szociális helyiségekben törte össze ( törték össze ) a képeken látható mosdó tálakat, és leszerelték a gázkonvektorok burkolatait! Eltűntek még ágynemű huzatok is, amelyeket a látogatóink, vendégeink részére biztosítottunk!

Nem akarom minősíteni ezt a barbár, értelmetlen cselekedet, mert ennek megítélését Önökre is bízom! Egy szó az, amit most mondhatnék erről: SZÉGYEN!

Üzenem az elkövetőknek, ha ennyi fölösleges energiájuk van, akkor szóljanak bátran, hogy nincs mit kezdeni vele, majd adok nekik olyan feladatot, amely hasonlóan látványos, és a köz érdekeit szolgálja! Remélem megtalálja a rendőrség az elkövetőt, elkövetőket, aki ( akik ) elnyeri, ( elnyerik ) majd méltó büntetéséüket tetteikért!

 


Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom