Szülők nevelők bálja a taszári általános iskola segítésére

 

 

Köszöntök minden kedves olvasót, a mai bejegyzésemben is! 2014, február 15-én, szombaton került megrendezésre a taszári általános iskola támogatására szervezett, jótékonysági bál.

Kicsit „rendhagyó” ez a rendezvény, melynek szervezésben az általános iskola szülői munkaközössége, és a pedagógusok is „kivették” a részüket. Sok-sok előkészítő, és szervező munka előzte meg a rendezvényt, amely mindenképpen nagyon sikeres volt. Azok a félelmek, hogy talán nem lesz meg a kellő számú vendég a rendezvényre, az utolsó pillanatig ott lebegett a szervezők előtt, de az utolsó pillanatban, minden „jóra fordult”. Így szokott ez lenni általában, persze azért akadtak kivételek is. Több, mint 160-an jöttek el a „jótékonysági bálba”, és azt gondolom, hogy akik részt vettek rajta, azok mindannyian, a gyermekeinket támogatták.

A bál bevételéből, az iskola udvari játékainak bővítést, és új játékok beszerzését tűzték ki célul a szervezők. Lázas előkészületekkel igyekeztünk minden részt vevőnek, egy tartalmas, szép estét varázsolni.

Az iskola igazgató helyettesének, Faludyné Kiss Szilviának a köszöntése után, Horváth Zoltán Gábor igazgató Úr tartott beszédet. A Somogy Megyei Közgyűlés Alelnöke, Witzmann Muihály Úr, is elmondta a gondolatait, majd következett a műsor.

A műsort, a szülői munkaközösség fellépése nyitotta meg,a „ Most Múlik Pontosan” című számra koreografált tánccal, amit a feleségem tanított be. Majd az általános iskola diákjai adtak elő egy szép táncot. Harmadik műsorszámként a „Tombor Bözse” című bohózatot adtuk elő ketten, a feleségemmel, meglepetésként. Folytatásként ismét a szülői munkaközösség adott elő egy rövid, mulatságos bohózatot, majd a pedagógusokkal közös, táncos fellépés, az „Apácashow” következett. A műsort, a pedagógusok, és a gyerekek közös éneklése zárta.

Mindenképpen nagyon jól sikerült a műsor, amit tapsból le is lehetett mérni. A Vacsora disznótoros volt, ami szerintem finomra sikeredett. Köszönet érte, az Óvoda konyhásainak, akik mindezt elkészítették. Sok-sok süteményt hoztak a szülők desszertnek, amit az asztalokon szépen ki is helyeztek a szülői munkaközösség tagjai. Szép számban érkeztek tombola felajánlások is, ami mind a bevételt volt hivatott növelni. A taszári önkormányzat is támogatta 50 ezer forinttal a rendezvényt. A tombola sorsoláson, hat alkalommal volt szerencsénk nyereményt átvenni, ami szintén nagy öröm volt a számunkra. Összességében elmondhatom, hogy egy nagyon kulturált, és jó rendezvényen vehettünk rész.

Szeretném innen kifejezni köszönetemet a szülői munkaközösség minden tagjának, a felkészítő pedagógusoknak, a konyhai dolgozóknak, és mindenkinek, aki a rendezvény szervezésében, és lebonyolításában részt vett!

Köszönet mindenkinek!

Most múlik pontosan

A gyerek műsora

Tombor Büözse

A Szülői Munkaközösség bohózata

A gyerekek műsora

Apácashow

Apácashow 2

Közös éneklés

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom