Sok hűhó...ezért..?

Tisztelt látogatók !

 

Az alábbi linket a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ZRT oldaláról másoltam be, ahol önök is olvashatják a Taszár községet érintő Igazgatósági döntést. Ezt a bejegyzést csak azért osztom meg önökkel, mert az engem érintő bírósági ítélet meghozatala előtt,komoly jelentőséggel, enyhítő körülménnyel bírt volna ez az információ akkor, és ott, a másodfokú bírósági tárgyaláson..Leírni, azonban senki nem tudta, vagy akarta. Nehogy már enyhébb legyen a büntetésem. Az " Ítélet születik" bejegyzésemben ezt a "momentumot is" boncolgattam, és be is jött..

Most azonban érdekes módon,már egyetlen médiát sem érdekel, ez a hír. Lám lám, mégis csak döntött az ingóságok átadásáról az MNV ZRT Igazgatósága, ahogyan erre a bírósági tárgyalásokon hivatkoztam. Jól látják, már március 11-én megszületett ez a döntés. Most már csak az a kérdés, hogy egyáltalán kellenek-e ezek az eszközök, többnyire használhatatlan szemét, a Taszár önkormányzatának..?


 

 

http://www.mnv.hu/felso_menu/eredmenyhirdetesek/egyeb/kozlemeny_20130506.html


Közlemény - A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Igazgatósága ingóságok ingyenes tulajdonba adásáról döntött önkormányzatok részére

 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Igazgatósága az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény (a továbbiakban: Vtv.) 36. § (6) bekezdésének felhatalmazása alapján 2013. március 11. napján a Magyar Állam tulajdonába és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésébe tartozó, a Honvédelmi Minisztérium számára feleslegessé vált Ingóságok (ruházati, elhelyezési, élelmezés-technikai, humán, páncélos- és gépjármű-technikai, műszaki-technikai szakanyagok)  ingyenes tulajdonba adásáról döntött 9 önkormányzat (Dabrony Község-, Eger Megyei Jogú Város-, Füzérradvány Község-, Kalocsa Város-, Monok Község-, Monostorpályi Község-, Szerencs Város-, Sződliget Község és Taszár Község Önkormányzata részére.

Az ingyenes tulajdonba adásra a Vtv. 36. § (2) bekezdés c) pontja alapján a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvényben meghatározott önkormányzati feladatok elősegítése érdekében kerül sor többek között: helyi közművelődési tevékenység támogatása; az egészséges életmód segítését célzó szolgáltatások, szociális, gyermekjóléti szolgáltatások és ellátások, sport, ifjúsági ügyek, környezet-egészségügy, köztisztaság, települési környezet tisztaságának biztosítása; településfejlesztés, településrendezés; egészségügyi alapellátással, polgári védelemmel, katasztrófavédelemmel kapcsolatos feladatok elősegítése érdekében.

Az MNV Zrt. Igazgatósága a döntés nyilvánosságra hozatalára irányuló – a Vtv. 36. § (6) bekezdésében foglaltakon alapuló – kötelezettségének jelen közlemény közzététele útján tesz eleget.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom