Bölcsőde ünnepélyes átadása

2010. december 16.

 

Elérkezett a nagy pillanat, amire oly sokáig vártunk,mert ma délután megtörtént a bölcsőde ünnepélyes átadása. 13.00-órakor a regisztrációval kezdődött a rendezvény. Közel 50 vendéget hívtunk meg erre a jeles napra. Felsorolni is sok lenne azokat  az embereket, akiknek munkájukkal hozzájárultak a mai nap közös sikeréhez. Megpróbálom azért  a teljesség igénye nélkül megemlíteni őket. ameghívottakkal együtt .A kivitelező cég képviselői, szakhatóságok, környező önkormányzatok polgármesterei, a régi és a jelenlegi önkormányzati képviselők, intétézmény vezetők, módszertani bölcsőde képviselői,a bölcsődénk vezetői, dolgozói,és a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke.

13.30-kor  a jelenlévök köszöntésével kezdtem az ünnepséget. Megköszöntem a korábbi képviselőknek is a munkát, amellyel megteremtették az alapot azzal a döntésünkkel, hogy egyáltalán a pályázatot sikeresen be tudtuk nyújtani.Kiemeltem a bölcsődének mint intézménynek a fontosságát, és mindenkinek a közös siker érdekében végzett munkáját. A beszédem után felkértem a közgyűlés alelnökét, hogy ő is mondjon néhány gondolatot, majd Erdős Szilviának adtam át a szót. A köszöntő után a nemzeti színű szalag átvágása következett, majd az óvodások műsora. Nagyon aranyosak voltak, Anna leányom is szerepelt köztük. Stílusosan a vendégek meleg kakaót és kalácsot kaptak.

A taszári bölcsődét a Dél Dunántúli Regionális Operatív Program keretében EU- pályázati támogatással bővítettük a teljes berendezés cseréjével együtt. 60 millió ft-ot nyertünk, melyhez az önkormányzat összesen 8 millió ft önrészt biztosított. 1 csoportról 2 csoportra bővült ezzel az új bölcsőde, és két szakképzett Taszári munkavállalóval is bővült a bölcsiben dolgozók száma.

A legfontosabb, hogy nagyon szép lett az új bölcsi, és büszke lehet rá mindenki.Sajnos a médiát nem érdekelte ez az esemény. A negatív hírek annál inkább. Sajnos!!!

 

 

Vissza az előző oldalra